PENSIUNEA SKY HUB

Bucurați-vă de o experiență unică

Situat în Arieșeni, la 10 km de Peștera Scărișoara, PENSIUNEA SKY HUB oferă cazare cu grădină, parcare privată gratuită, terasă și bar. Oaspeții pot admira vederea la munte.
Camerele pensiunii au dulap, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape și baie privată. Toți oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit, iar unele camere au balcon.
La PENSIUNEA SKY HUB este disponibil în fiecare dimineață un mic dejun continental.

Pârtia de la Vârtop

La Pensiunea SkyHub, La Pensiunea SkyHub, dorim să îți facem șederea cât mai plăcută și memorabilă. De aceea, ne bucurăm să îți oferim informații și recomandări despre pârtia de la Vârtop și alte activități pe care le poți încerca în zonă.
Fie că alegi să petreci ziua pe pârtie, să explorezi traseele de drumeții sau să te relaxezi în fața unui semineu cald la pensiune, te asigurăm că fiecare moment petrecut aici va fi o amintire de preț.
Te așteptăm să descoperi frumusețea și aventura pe care ți le oferă Pensiunea SkyHub și pârtia de la Vârtop, pentru o vacanță de iarnă de neuitat.

Munții Apuseni

Fie că ești atras de aventura în natură, de peisajele care îți taie respirația sau de explorarea fenomenelor geologice unice, regiunea Arieșeni și împrejurimile oferă ceva pentru fiecare. La Pensiunea SkyHub, te așteaptă nu doar cu un loc de cazare confortabil, ci și o poartă către descoperirea comorilor ascunse ale Munților Apuseni.

Nu în ultimul rând, Arieșeni este un loc unde tradițiile și cultura locală sunt încă vii. Vizitatorii pot descoperi meșteșuguri tradiționale, pot gusta din bucătăria locală și pot participa la evenimente culturale care păstrează spiritul comunității. O plimbare prin satele din apropiere oferă ocazia de a întâlni localnici ospitalieri și de a cunoaște stilul de viață autentic montan.

Groapa Ruginoasa

Groapa Ruginoasa, una dintre cele mai impresionante forme de relief din România, este o adevărată minune geologică. Cu pereții săi colorați în nuanțe vii de roșu și portocaliu, Groapa Ruginoasa este rezultatul unei eroziuni spectaculoase, oferind vizitatorilor un peisaj unic și oportunități de drumeții captivante.

Peștera Scărișoara

La doar o distanță scurtă de mers cu mașina de Pensiunea SkyHub se află una dintre cele mai impresionante atracții naturale ale României, Peștera Scărișoara. Cunoscută pentru ghețarul său etern, peștera oferă vizitatorilor o fereastră către frumusețile ascunse ale lumii subterane. Tururile ghidate ale peșterii dezvăluie formațiuni de stalactite și stalagmite spectaculoase, un ecosistem unic și istoria fascinantă a acestei minuni naturale.

Cascada Vârciorog

O minunăție naturală, cascada este situată la aproximativ 15 km de Arieșeni și oferă un spectacol impresionant de ape care se prăbușesc de la o înălțime de aproximativ 15 metri. Zona din jurul cascadei este perfectă pentru drumeții și picnicuri.

Contact

Strada Fata Lapusului, Numarul 352B
Arieseni, Alba

0768970243 / 0768970242

pensiuneaskyhub@gmail.com